Roskildefesitval 2017

Så nærmer tiden sig for Roskildefestivallen 2017 og vi har igen mulighed for
at tjene penge til MBRK Voltige.

Vores opgave på Roskilde Festival, er at sørge for at folk får en god oplevelse på festivalens to betalingstoiletområder med træk-og-slip. Det vil sige at tage godt imod folk, holde området pænt, samt at holde toiletbåsene og håndvaskene rene.

Læs mere og tilmeld dig via linket: http://www.mbrkvoltige.dk/RF17/index.htmlDRF Mesterskab og DM 2016 i Voltigering.

Se resultaterne under menupunktet "Stævner"

Nordic Championship 2016.

Read the Results via the Menu item "Stævner"MBRK Voltige og Roskilde festivallen 2016

MBRK Voltige har mulighed for at tjene penge ved at stille med frivillig hjælp til Roskilde festivallen 2016.

Læs mere og tilmeld dig HER
DM og DRFs Mesterskab i voltigering 2014
 

I weekenden d. 27.-28. september deltog vores DRF’s Mesterskab i voltigering. Begge hold startede i klassen for ***Seniorgrupper og kæmpede mod VKTs 1. hold samt 1. holdet fra Billund Sportsrideklub.

 

2. holdet, bestående af Michelle Lindegaard Jørgensen, Kirstine Rasmussen, Helena Prip Hesselberg, Alberthe Brighs Andersen, Emilie Kristensen og Dagmar Rasmussen, startede på Fabiano med undertegnede som longefører.

Holdet havde lørdag formiddag en rigtig god runde obligatorisk øvelser og lørdag eftermiddag en fin kür. Søndag sluttede de af med endnu en fin og meget sikker kür, hvilket gav en samlet stævnekarakter på 6.703 og dermed en fin bronzemedalje.

 

Vores 1. hold, forsvarende danske mestre fra 2013, bestod af Ida Løvlund Vestergaard, Kristine Eva Bjarndahl, Victoria Jørgensen, Emma Dyhr Jensen, Frederikke Maarlev og Anna Victoria Damm. Holdet startede på Rocher H (Rasmus) longeret af undertegnede.

Holdet lagde ud med en fin runde obligatoriske øvelser lørdag, men lørdag eftermiddag en kür runde hvor vi desværre havde et styrt hvilket naturligvis kunne ses i karakteren.

 

I søndagens kür runde lykkedes til gengæld alt for både pigerne, Rasmus og mig, og vi fik sat et flot punktum for sæson 2014. En samlet stævnekarakter på 6.890 var dog ikke nok til at slå VKTs 1. hold der efter 3 sikre runder løb med guldet.

Set i lyset af at vi midt i sæsonen vælger at skifte hest og starte mesterskabsstævnerne på en hest der endnu ikke har den store erfaring i denne sværhedsgrad, er vi alle på holdet godt tilfredse med resultatet!

 

TILLYKKE til både 1. og 2. holdet – begge hold har hele sæsonen arbejdet koncentreret og målrettet og jeg er rigtig stolt af at kunne stå med 2 hold på podiet til DM samt 2 heste der fungerede rigtig fintJ 
Landsmesterskab 2014 i voltigering

Ved årets Landsmesterskabsstævne i Billund Sportsrideklub, i weekenden d. 12.-14.september, deltog vi med 3.-4. og 5. holdet, ialt 17 deltagere.
3. holdet, bestående af Emma Ravn, Freja Yssing Thomsen, Cecilie Birkedal, Amalie Amundsen, Cindy Jeppesen og Victoria Prier startede på Cannavaro longeret af Kristine Bjarndahl havde 3 flotte runder i klassen for 1* junior hold, vandt klassen og blev dermed Landsmestre 2014 for * Junior grupper.

4. holdet, bestående af Caroline Jensen, Line Bjerregaard, Kamilla Jensen, Magnus Ravn, Signe Degn, og Marie Brostrup Larsen startede på Thor Møllegaard longeret af Ida Løvlund Vestergaard. Thor gik desværre lidt i trav i holdets obligatoriske program hvilket gav lidt lavere point som var svære at hive hjem i kürprogrammet. Men holdet fik en rigtig fin placering som nr. 3 i klassen hvor der var hård konkurrence.

5. holdet, vores yngste voltigører, bestod af Mia Nissen, Emilie Bruun Frederiksen, Josephine Jørgensen, Elizabeth Prier og Tanja Kristensen og de startede ligeledes på Thor Møllegård, igen longeret af Ida.
Holdet havde også 3 rigtig fine runder og vandt en sikker sejr og kan dermed kalde sig Landsmestere 2014 for F-Junior grupper. Holdet modtog herudover en fin ærespræmie og kåring som stævnets mest smilende hold:-)

STORT TILLYKKE TIL JER ALLE MED DE FLOTTE RESULTATER!!!

Også en stor tak til alle familier og venner af MBRK Voltige der tog den lange vej til Billund for at bakke op om vores hold!!!
Landsstævne i Hvidovre-Avedøre Rideklub

I alt 26 voltigører fra MBRK Voltige deltog d. 23.-24.august i Hvidovre-Avedøre Rideklubs voltigeringsstævne.
Vi deltog med 4 hold og 3 individuelle fordelt på vores 4 heste, og de opnåede alle fine resultater.
4. og 5. holdet opnåede begge en flot 2. plads i hver deres klasse.
5. holdet modtog desuden, igen, en ærespræmie som det mest smilende hold
1. og 2. holdet startede i samme klasse uden andre konkurrenter end hinanden og blev efter nogle fine runder placeret som hhv. nr.1 og...
nr. 2.
Vores 3. hold kunne desværre ikke stille hold, men i stedet startede Amalie, Freja og Cindy fra holdet som individuelle. De udførte alle tre et fint program og blev placeret som nr. 5, 7 og 9 i en klasse med 11 deltagende.

Stor tak til vores hjælpere Marie, Ida og Amanda, til Trine for udlån af trailer, Kurt for kørsel med heste og til alle jer der mødte op og heppede på os
DYRENES DAG 2014

Søndag d. 22.juni kl.15.00 giver 8 af vores voltigører opvisning på Thor i Anlægget i Slagelse.
Dyrenes Dag er starten på Slagelse Festuge og det er nu 3. gang vi er med på programmet. En dejlig måde at gøre lidt PR for vores sport - især fordi der netop denne dag er mange børn tilstede.
Stævne hos Voltigeklubben Thommysminde

 

For første gang lykkes det at få alle vores 5 hold samt vores 4 heste med til stævne!

I weekenden d. 14.-16. juni havde VKT arrangeret et dejligt sommerstævne og at vejret viste sig fra sin gode side, var i høj grad med til at alle havde en herlig weekend!

Følgende hold deltog:

MBRK 5: Elizabeth, Emilie, Josephine og Mia startede i klassen for F-Junior grupper på Thor med Ida Vestergaard som longefører.

MBRK 4: Cecilie (fra 3. holdet), Kamilla, Line, Magnus, Marie B. Larsen og Signe, startede ligeledes på Thor i klassen for F-Ungdom grupper og med Ida som longefører.

MBRK 3: Amalie, Benedicte, Cindy, Emma, Freja og Victoria startede på Cannavaro i klassen for Junior* hold med Kristine som longefører.

MBRK 2: Alberthe, Dagmar, Emilie, Kirstine, Michelle samt Sabine startede i klassen for Senior* grupper på Rasmus

MBRK 1: Anna, Emma, Frederikke, Ida, Kristine og Victoria startede på Fabiano i klassen for Senior***grupper med undertegnede som longefører.

 

Både 4. og 5. holdet på Thor startede i skridtgrupper, hvor både obligatoriske øvelser og det frie program udføres i skridt. Begge hold og Thor leverede en sikker og flot præstation i alle runder og belønningen udeblev da heller ikke.

I 5. holdets klasse F-Junior var 6 hold til start, og vores hold vandt klassen med 5,306 i samlet karakter.

4. holdets klasse F-Ungdom var i alt 2 hold startende, og de vandt ligeså deres klasse med 5,462 i samlet karakter.

 

I 3. holdets klasse var også 2 hold til start. Med nogle fine og vel gennemførte runder blev det til en 2. plads til vores piger og Cannavaro med en samlet stævnekarakter blev 5,313.

 

2. holdet havde 3 rigtig gode runder på Rasmus som gik rigtig fint!

Holdet blev i sidste øjeblik hjulpet af Sabine som trådte til med øjeblikkelig varsel da Helena ugen før stævnet kom til skade med sin skulder under træning. Sabine og de øvrige piger på holdet udførte deres programmer på flotteste vis og vandt klassen med 6.265 i stævnekarakter. Foruden os startede 2 andre hold.

 

Pigerne på 1. holdet fik i det obligatoriske program en noget frisk og udfordrende start på Fabiano, som virkede både lidt anspændt og ukoncentreret. Det besværliggjorde naturligvis tingene lidt for pigerne, men til gengæld leverede både Fabsi og pigerne en super flot kür både lørdag og søndag – søndag desværre afsluttet med et styrt i allersidste blok. Det kostede desværre 1. pladsen idet vi fik strafpoint for styrt med tom hest til følgeL

Den samlede stævnekarakter endte dermed på 6,871.

STORT TILLYKKE TIL ALLE DE FLOTTE RESULTATER TIL JER ALLEJ

Det var godt gået!!!

Til slut en stor tak til Heidi, Trine og Jens som både kørte og hjalp os med alt det praktiske hele weekenden igennem, og tak til Thomas og Dorte for taxakørsel mellem Sjælland og Jylland samt til familien Ravn som stillede både bil og brændstof til rådighed!

På hele 2. holdets vegne vil jeg også gerne sige tusind tak for hjælpen til Sabine som i allersidste øjeblik sprang ind som erstatning for Helena.

 

Billeder fra stævnet kan ses/købes via www.kjmp.dk

 

 
Stævne i Esbjerg Omegn Rideklub

 

Årets første Jyllandsstævne fandt hos EOR i St. Bededagsferien d. 16.-18. maj.

Pga. mange konfirmationer måtte en stor del af vores voltigører desværre melde fra til dette stævne, men vi formåede alligevel at stille med 2 hold:

2. holdet bestående af Emilie, Alberthe, Dagmar og Michelle og hjælp af Emma og Ida fra 1. holdet og startede på Rasmus i klassen for senior grupper*

4. holdet, bestående af Signe, Kamilla, Caroline, Line, og Marie H. stillede også op med hjælp et andet hold, nemlig Tanja og Nicoline fra 5.holdet. De startede i klassen for grupper F-Ungdom på Cannavaro.

 

Lørdag formiddag havde 2.holdet på Rasmus en rigtig god runde obligatoriske øvelser. Eftermiddagens kür gik også fint i starten, men en uregelmæssighed hos Rasmus gjorde desværre at der var et fald. Pigerne kom dog lynhurtigt tilbage og gjorde küren færdig på fineste vis. Søndagens kür var desværre en gentagelse, bare med et lidt mere voldsomt fald og en lidt mere uregelmæssig Rasmus L  Samlet fik holdet dog alligevel en ok stævnekarakter på 5,988 og da de var det eneste startende hold i klassen fik de som sådan ingen placering.

 

4/5 holdet og Cannavaro tog kegler allerede i lørdagens runde. Cannavaro nød åbenbart at der ikke blev forlangt alverden i galop og skridtede nydelig rundt på sin volte.

Pigerne, som fik indviet deres nye dragter, udførte i lørdagens runde rigtig fine obligatoriske øvelser og en flot kür. Med en flot kür igen om søndagen og en samlet stævnekarakter på 5,154 blev de sikre vindere af deres klasse! Stort TILLYKKE til Signe, Kamilla, Caroline, Line Marie H., Tanja og Nicoline samt naturligvis til Cannavaro og Kristine.

 

Et hyggelig og rart stævne, især var det super hyggeligt at vi sad og indtog vores måltider i laden lige ved siden af vores heste. Dejligt vejr hele weekenden og en kæmpe is lørdag aften ved havet gjorde jo også sit til at vi havde en rigtig god weekend!

Stor tak til Anette og Marianne og Trine der både var chauffører og tilbragte hele weekenden sammen med os.
STÆVNE 28-30.MARTS 2014

Klik HER for at se resultaterne fra stævnet
Årsmøde 2014 i MBRK Voltige

Søndag d. 12. januar kl. 14.00 afholdes årsmøde for MBRK Voltige.
Alle med interesse for voltigering i vores klub er velkomne. 
Tilmelding til undertegnede på tlf. 40 53 66 74 eller til
lise-lotte@bjarndahl.dk senest d. 8. januar.

Mvh.Lise-Lotte
Familiedag 2013

Så er sæson 2013 ved at være slut og det fejrer vi, traditionen tro, med en familiedag for voltigører og deres familier og venner samt alle andre der også har lyst til at se vores hold lave opvisning med de programmer de har arbejdet med i år.

 

Program:

 

15.00-15.10: Velkomst

15.10-15.45: Opvisning

15.45-16.00: Kaffepause og film fra EM 2013

16.00-16.30: Opvisning

16.30-17.00: Prøv voltigering – hvis nogen tør

 

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the og kage, samt kolde drikke i cafeen.

 

Så kom og vær med til at gøre denne dag til en festlig afslutning af en flot sæson i MBRK Voltige!

 

Mvh.

Lise-Lotte
Landsmesterskab 2013
I weekenden den 6.-8. september, var Voltigeklubben Thommysminde vært for årets Landsmesterskab i Voltigering.

Her fra MBRK Voltige deltog vi med vores 3. 4. og 5. hold, samt et hold af 4 individuelle piger fra 1. og 3. holdet.

 

3. holdet deltog i Landsmesterskabsklassen for D-Grupper, hvor både obligatorisk og kür udføres i galop. Det er holdets første sæson som D-gruppe, og de viste et rigtig fint program.

Efter de obligatoriske øvelser lørdag lå holdet som nr. 4, men efter 2 omgange med en meget vellykket kür, endte de samlet på en flot 2. plads ud af 5 mulige.

Holdet bestod af Benedicte Poulsen, Emma Ravn, Maja Pedersen, Freja Thomsen, Cecilie Birkedal, Alberthe B. Andersen og Victoria Prier. De startede på Fabiano og longefører var holdets træner, Kristine Bjarndahl.

 

4. holdet deltog i Landsmesterskabsklassen for F-Ungdom grupper, hvor både obligatorisk og kür udføres i skridt. Holdet bestod af:
Sofie Skytte, Line Bjerregaard, Magnus Ravn, Amalie Amundsen, Marie Holberg, Marie B. Larsen og Cindy Jeppesen. De startede på Rex og longefører var holdets træner Sally Sørensen. Holdets hjælpetræner Emma Dyhr Jensen, var naturligvis også med i ringen, hvor hun sørgede for at alle kom sikkert op og ned af Rex.

4. holdet udførte et flot program, og avancerede fra en 4. plads lørdag til en
3. plads efter küren søndag. Det var godt gået!  

 

5. holdet, som slet ikke været til stævne tidligere i år, debuterede ved deres første stævne i klassen for F-Junior grupper, altså ikke i en Landsmesterskabsklasse.

Vores mindste voltigører udførte et rigtig fint program både lørdag og søndag, og deres kür søndag var så fin at de sluttede på en samlet 2. plads i klassen med i alt 6 deltagende hold. 

Holdet bestod af Kamilla Jensen, Signe Degn, Nicoline A. Nielsen, Elizabeth Prier og Josephine Jørgensen (som kun har gået til volti i ca. 1 måned).

Holdet startede på Rex, som blev longeret af Sally Sørensen, og igen hjalp Emma Dyhr Jensen med opløftning af voltigørerne.

En meget flot start på 5, holdets volti-karriere!

 

Da 2. holdet ikke kunne stille hold, tog vi Rocher med til stævne med 4 individuelle startende voltigører. Det var Victoria Jørgensen, Frederikke Maarlev, Alberthe B. Andersen og Anna Dam.

Pigerne startede alle i træningsklasse for individuelle juniorer*, og de havde alle 4 gode runder.

Der blev vist fin stil og god kreativitet i pigernes kür, og det var en fornøjelse at stå som longefører for både dem og Rocher!

På flotteste vis vandt Frederikke klassen! Hun lå som nr. 1 efter alle runder, og trods et lille kiks i obligatorisk søndag morgen, førte hun stadig denne runde.

De andre piger klarede sig også fint; Anna blev placeret på en 4. plads, Victoria en 6. plads og Alberthe på en 7.plads., så vi kan kun være tilfredse med vores piger og heste!

 

Tak til alle for en dejlig weekend, og en stor tak til alle forældre og hjælpere der gav en stor hånd med alle de praktiske gøremål der nu engang er ved disse stævner J

 

Lise-Lotte
MBRK 1 til EM 2013

 

En helt fantastisk EM uge er nu slut, og vi er alle hjemme i god behold!

En uge blandt verdens dygtigste voltigører og longeførere, i et godt arrangeret stævne, i utrolig store og velfungerende faciliteter i det skønne Magna Racino/ Ebreichsdorf, Østrig. Hvad kan man forlange mere…

 

Vi ankom til Østrig mandag den 29. juli i næsten 40 graders varme, og var glade for at vi havde nogle dage frem til første konkurrence, så vi kunne vænne os lidt til varmen.

Torsdag var vi på med obligatoriske øvelser, en runde præget af lidt nervøsitet, og derfor ikke en superflot karakter, men kür lørdag gik rigtig fint, og endnu bedre søndag, hvor vi opnåede karakteren 8,001, hvilket gav en slutkarakter på 7.095 og en samlet 6.plads.

Holdet bestod af Emma Dyhr, Kristine Bjarndahl, Amanda Boesen, Ida Løvlund
Vestergaard, Frederikke Maarlev og Anna Damm.
Hest var Fabiano og longefører Lise-Lotte Bjarndahl.

 

EN STOR TAK TIL:

  Lise-Lotte

 
EM 2013 i Østrig:

Så gik vores drøm i opfyldelse: onsdag den 26.juni blev vi af DRF udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i voltigering 2013.
Stævnet foregår i Ebreichsdorf Østrig den 30.juli-4.august, og der er mange flere oplysninger på  
www.vaulting2013.com

Hele holdet og jeg selv er super glade og meget stolte over at nå vores mål - og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få et godt resultat i Østrig.

En stor tak til de familier og venner af MBRK Voltige, der gennem hele forårssæsonen har bakket os op, både med moralsk støtte, træning og stævner. Det har været et stort arbejde, men det har været det hele værd :-)

En særlig tak til vores sponsorer:
J Poulsen Shipping A/S, Korsør, og Slagelse Kommune.

Vi glæder os alle til at tilbringe en "EM-voltiuge" sammen i Østrig, både sammen med familier og venner, men også sammen med de øvrige danske deltagere fra VKT; Rikke, Sheena, Kristina og Lasse.

Lad os håbe vi alle får en rigtig god tur og fine resultater med hjem!

Lise-Lotte
CVIO Aachen 2013

 

Det sidste internationale stævne i 1.holdets forårssæson, foregik i Aachen, Tyskland.

Et kæmpe stævne; World Equestrian Festival, hvor CVIO naturligvis er voltigerings delen.

Hver nation bliver inviteret til at deltage med 2 hold, 2 individuelle damer, og 2 individuelle herrer samt 2 pas de Deux – hvis man som nation altså har nogen.

Stævnet er sponseret af arrangørerne, Rolex og Mercedes-Benz samt DHL, og udgifterne til stævnet er, for os som deltagere, begrænset til transport og hoteludgifter.

Et helt fantastisk godt arrangeret stævne i super flotte og velfungerende omgivelser.

Vi deltog i klassen for senior *** hold, og i alt var der 16 startende hold.

Der var hold fra Sverige, Østrig, Italien, Tjekkiet, Holland, Brasilien, Schweiz, samt naturligvis Tyskland og VKT fra Danmark. En spændende klasse med meget flot voltigering.

Konkurrencen bestod af 1 runde obligatorisk fredag, samt 1 runde kür lørdag.

Resultatet af disse blev en samlet 9. plads til os, med en stævnekarakter på 6,597. Det var ok i det selskab.

 

Søndag gik 9 af holdene ud af klassen, da de om eftermiddagen skulle starte i en ”Nations Cup”, dvs. en klasse hvor hvert land stiller op i en runde kür med 1 hold, 1 individuel dame og 1 individuel herre i deres egen finale.

De 7 lande der så ikke havde mulighed for at deltage i denne Nations Cup, havde deres egen lille finale søndag formiddag.

Her deltog vi, og både hold og Fabiano havde en super god runde, og blev kun slået af det Italienske hold med 0,007 point, men en flot 2. plads kom i hus med 7,810 point.

Et helt igennem godt stævne med et resultat vi godt kan være stolte af!

En særlig tak til vores chef de quipe, Lise Berg, for din utrættelige hjælpsomhed, opbakning og støtte J

 

 

 

 
CVI i Stadl Paura, Østrig

 

Den 17.-21. maj deltog 1. holdet i et CVI stævne i det smukke Stadl Paura i Østrig.
Efter en lang køretur med overnatning i Tyskland, ankom alle i god behold til Østrig i løbet af torsdagen.

Efter dyrlægetjek fredag formiddag, havde vi en dejlig lang dag, dels til at se en masse flot volti, og dels til at få slappet af i de smukke omgivelser i Stadl Paura.

Lørdag aften skulle vi i ringen første gang med de obligatoriske øvelser. Vi blev her præsenteret for en udfordring vi aldrig har haft før; koks i musikken, som gjorde at vi aldrig fik spillet vores egen obli- musik, men til gengæld blev præsenteret for en masse anden musik midt i vores program. Det gav desværre en del uro og nervøsitet hos både holdet og longefører, og vores program blev lidt derefter. Ærgerligt, men vil blev en erfaring til rygsækken rigere!

 

Søndag gjaldt det så vores kür, hvor vi desværre havde lidt kiks – måske var vi stadig lidt præget af lørdagens musikrod, men uanset hvad, så var vores karakter også derefter L

 

Mandag (2. pinsedag), efter en ”alvorlig" søndag, var holdet og jeg klar på, at vi nu skulle vise Stadl Paura vores kür for alvor, og at vi altså godt kan og vil være med i den sport her, som vi jo alle elsker!

Og det gik bare rigtig godt; vi afsluttede stævnet med en rigtig flot kür, og det hjalp jo lidt på den samlede stævnekarakter!

 

Fabiano klarede både køretur og stævne på bedste vis, og han var bare super frisk under hele stævnet. Han fik rigtig fine karakterer i alle 3 runder, og var i høj grad med til at holde niveauet på holdet!

 

Til slut en kæmpe TAK til vores utrættelige backinggroup: Søren, Henrik, Kurt, Anita, Morten, Mikkel og Mikael – dejligt at I gad tage med og passe på os J

 

 

Lise-Lotte

 

 
Stævne i Esbjerg Omegns Rideklub

Ved EORs første voltigeringsstævne, som blev afholdt den 1.-2. juni, deltog vi med 2. holdet.
Stævnet blev afviklet i klubbens helt nye og fine faciliteter, og bortset fra et kedeligt skyet og blæsende vejr, var det et godt stævne.

2. holdet, som pga. 2 afbud i sidste øjeblik måtte have hjælp af 2 piger fra 1. holdet, bestod af Pernille Schrøder, Amanda Boesen, Ida Løvlund Vestergaard, Katerina Paraskevas, Emilie Rasmussen og Anna Damm. De startede på Rocher med Kristine Bjarndahl som longefører.
Holdet startede i klassen for seniorgrupper ** og havde 3 gode runder.
Der var enkelte kiks, og Rocher er måske stadig ikke er 100% stævnestabil -
men holdet arbejdede seriøst, og jeg synes at de viste et flot program!
Deres samlede stævnekarakter endte på 6,252 og det er jo, iflg. det nye reglement,
A-karakterer - og det kan vi jo godt være tilfredse med ;-)
CVI stævne i Geel, Belgien

 

Så blev det endelig 1.holdets tur til at komme til stævne i år:-)

 

I weekenden d. 11.-13.april 2013 deltog 1.holdet i deres første CVI stævne i år, som blev afholdt af en voltigeklub i Geel, Belgien.
1. holdet, som bestod af Emma Dyhr, Kristine Bjarndahl, Amanda Boesen, Ida Vestergaard, Frederikke Maarlev og Anna Damm, startede på Fabiano og longefører var undertegnede.

 

Fredag aften var vi på med obligatoriske øvelser, som trods Emmas skadede håndled, gik rigtig godt! Lørdag eftermiddag gjaldt det kür, og pigerne udførte deres program rigtig flot, Fabiano gik rigtig fint, og vi fik på alle måder en rigtig god runde!

Efter lørdagens program lå vi som nr. 7 og skulle starte i finalen søndag.

Søndag havde vi 25 grader, og det var noget af en omvæltning i forhold til det danske vejr – men trods den pludselige varme og fugt, havde vi igen en god runde, måske ikke helt så skarp som lørdag, men en runde vi kun kan være tilfredse med.

Vi blev på vores 7. plads, og endte på en stævnekarakter på 7,202, hvilket vi godt kan være tilfredse med!

På hele holdets, og egne veje, en stor tak til alle jer i vores "backinggroup", som bestod af familie og venner af os alle, for en stor hjælp og total opbakning hele vejen igennem! I var i høj grad med til at gøre det til en rigtig god tur!!!

 

Lise-Lotte
1 dags stævne i Hvidovre-Avedøre Rideklub

Årets andet stævne foregik d. 7. april i Hvidovre-Avedøre Rideklub.
Vi deltog med både MBRK 2, MBRK 3 og MBRK 4 og vi havde en rigtig dejlig stævnedag.

I klassen for F-Juniorhold, startede vores 4.hold som bestod af Sofie Skytte, Magnus Ravn, Nicoline A.Nielsen, Marie Holberg, Marie B. Larsen, Frederikke A. Nielsen og Elizabeth Prier. De deltog på Rex, vores nye voltihest, som både ejes og longeres af Sally Sørensen.
Ligesom Rex, havde mange på holdet deres allerførste voltistævne, og alle, både hest og børn, klarede det rigtig fint! Rex var temmelig upåvirket af musik og pynt, børnene viste deres program super flot!
Med karakteren 3,530 blev det til en 3. plads ud af 4 hold, hvilket var en rigtig fin start på en forhåbentlig lang voltikarriere!

3.holdet bestod denne gang af Benedicte Poulsen, Maja Pedersen, Freja Thomsen, Alberthe Andersen, Cecilie Birkedal og Victoria Prier, og igen var holdet på Fabiano, longeret af Kristine Bjarndahl. De startede igen i klassen for D-grupper, og holdet viste endnu engang at de har styr på tingene. De vandt deres klasse med karakteren 5,281, og det gør at de nu, efter kun 2 starter i klassen for D-grupper, har udklasset sig selv, og skal starte junior * ved næste stævnestart! Super flot og stort TILLYKKE til de dygtige piger!!!

2.holdet startede for første gang i år i klassen for B-grupper. Holdet bestod af Josephine Rasmussen, Pernille Schrøder, Karerina Paraskevas, Michelle Lindegaard, Emilie Rasmussen og Anna Damm. De startede på Rocher H og longefører var Lise-Lotte.
Både holdet og Rocher havde et godt stævne, og pigerne fik vist deres program på bedste vis! Vel vidende at vi fortsat har meget at træne på, var det alligevel dejligt at komme til stævne, og både hold, hest og træner, havde på mange måder en rigtig god dag! Holdet blev nr. 2 med en stævnekarakter på 5,549.
Stævne i Billund Sportsrideklub

I weekenden d. 15.-17. marts, var Billund Sportsrideklub vært for årets første volti-stævne. ´
Vi deltog med 3. holdet, som havde deres debut i D-gruppe, hvor både obligatoriske øvelser samt det frie program udføres i galop, 
Holdet bestod af Benedicte Poulsen, Freja Yssing Thomsen, Alberthe Andersen, Emilie Rasmussen, Cecilie Birkedal og Anna Damm. 
De deltog på  Fabiano og Kristine Bjarndahl styrede både hold og hest med hård hånd ;-)
Pigerne udførte deres program super flot, og kür i galop er jo slet ikke et problem!!!

En sikker sejr og en stævnekarakter på 5,251 var en flot start på det nye stævneår for MBRK Voltige.
Breddesamling 2013

I weekenden uge 8 deltog vi med 14 friske voltipiger i årets breddesamling, flot arrangeret af VKT. Som altid var det en forrygende weekend med træhesttræning, dans, træning i stortrampolin, tabata Cross, orienteringsløb og naturligvis en masse hygge med andre voltigører fra hele landet.
Søndag sluttede vi, traditionen tro, med træhestkonkurrence, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad der vises af flotte kür med udklædning og musik.

Fra MBRK deltog følgende piger i træhestkonkurrencen:
Sofie og Nicoline, Elizabeth og Freja, Alberthe og Victoria P, Cecilie B. og Frederikke N,i klasse 3, samt  Anna og Kristine og Frederikke M. og Victoria J. i klasse 1.
De viste alle super flotte pas de deux, og et stort tillykke til Alberthe og Victoria som vandt klasse 3,  Anna og Kristine som vandt klasse 1, og Frederikke M og Victoria J der blev nr. 3 i klasse 1.
En dejlig start på den nye sæson!

Lise-Lotte
Årsmøde i MBRK Voltige 2013

Søndag d. 10. februar kl. 13.00 afholdes årsmøde for MBRK Voltige.
Alle med interesse for voltigering i vores klub er velkomne. 
Tilmelding til undertegnede på tlf. 40 53 66 74 eller til
lise-lotte@bjarndahl.dk senest d. 8. februar.

Mvh.Lise-Lotte
Generalforsamling i Møllebakkens Rideklub:

Onsdag d. 27.februar 2013 kl.19.00 afholdes ordinær generalforsamling
i Møllebakkens Rideklub.
Generalforsamlingen afholdes i cafeteriaet i cafeteriaet,
Thysbjerg Ridecenter, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev.

Mvh
Lise-Lotte
STOR TAK til alle der støttede op om vores sæsonafslutning ved Familiedagen d. 3.november.

Igen i år havde vi en dejlig eftermiddag med masser af flot voltigering fra vores 4 hold.
Udover holdenes opvisning fik vi også set fire, meget flotte sammensatte, pas de deux udført af Emilie og Anna, Benedicte og Rikke, Alberthe og Maja samt  Victoria og Frederikke.
Også en stor tak til Emilie Christensen som viste publikum hendes flotte kür!

Tak til alle der havde sponseret gaver til vores lotteri - det var et flot udvalg af gevinster, og alle lodder blev solgt!

 
Voltigeringsstævne Örestad Ryttaresällskap

Søndag d. 21.oktober deltog 1.holdet ved et svensk nationalt voltigeringsstævne hos Örestad Rideklub i Malmø. Et hyggeligt 1-dagsstævne hvor vi følte os meget velkomne!

Pigerne udførte et rigtig flot program, og med karakterer vi godt kan være stolte af, blev holdet placeret som nr. 2  efter hjemmeholdet Ørestad 1.

Holdet bestod af Emma Dyhr, Kristine Bjarndahl, Amanda Boesen, Ida Vestergaard, Victoria Jørgensen og Frederikke Maarlev. Hest var Fabiano og longefører Lise-Lotte.
Familiedag 2012

Lørdag d. 3.november kl. 15.00

 

Så er sæson 2012 ved at være slut og det fejrer vi med en familiedag for voltigører og deres familier, venner og bekendte, ja, alle der har lyst til at se vores hold lave opvisning mm. - eller hvad med selv at prøve kræfter med voltigering? Alle er velkomne!

 

Program:

 

15.00-15.10: Velkomst

15.10-15.45: Opvisning

15.45-16.00: Pause og udtrækning af præmier

16.00-16.30: Opvisning

16.30-17.00: Prøv voltigering samt udtrækning af præmier.

 

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the og kage, samt kolde drikke i cafeen.

Endvidere vil der være salg af lodder til amerikansk lotteri med masser af dejlige præmier.

Overskuddet vil gå til køb af nyt voltigeringsudstyr i 2013.

 

Så kom og vær med til at gøre denne dag til en festlig afslutning af en flot sæson i MBRK Voltige! 
STORT TILLYKKE TIL MBRK 3

Landsmestre for E-grupper 2012 :-)

I weekenden d. 31.august-2.september var Skibby Ride- og Voltigeklub vært for årets Landsmesterskab i voltigering.
Stævnet blev afholdt i skønne omgivelser på Egholm Gods, og dette, samt et dejligt vejr hele weekenden, var i høj grad med til at vi havde en rigtig god stævneweekend.

Vi deltog med ialt 23 voltigører, fordelt på 4 hold og havde 3 heste med.
1.holdet; Emma, Kristine, Ida, Katerina, Kikki, Victoria og Frederikke startede på Cannavaro i klassen for A-grupper.
2.holdet; Josephine, Cecilie, Michelle, Mia, Kamilla, Emilie og Anna startede på Rocher i klassen for C-grupper.
3.holdet; Benedicte, Emma, Rikke, Alberthe og Victoria startede på Fabiano i LM-klassen for E-grupper.
4.holdet; Magnus, Nicoline, Elizabeth og Tanja startede ligeledes på Fabiano, men i klassen for F-Junior grupper.

Alle 4 hold leverede en meget flot indsats, og et KÆMPE TILLYKKE til vores flotte piger på 3.holdet, som sammen med Fabiano og Kristine, vandt Landsmesterskabet for E-grupper!

4.holdet, hvor 2 af pigerne er ganske nye i voltigeringssporten, udførte et meget fint program, og blev placeret på en flot 2. plads ud af 3 hold.

2.holdet startede på Rocher, som havde sin stævnedebut som gruppehest. 
Efter
 tilladelse fra DRF fik de lov til at starte som C-gruppe ved dette stævne, og det gik godt! Rocher tog det hele rigtig pænt, og, hvis ellers hans longefører kunne lade være med at kvaje sig, så gik han nogle pæne runder.
Især vil jeg rose pigerne for deres kürrunder, som de gennemførte 100%, selv om det var svært...Godt gået, Tøser :-)
Holdet blev, med pæne karakterer, nr. 2 ud af 2 hold.

1.holdet var for første gang i år på Cannavaro, som jo har været ude af volti det meste af foråret. Pigerne udførte et flot program, så flot det nu kan være, når hesten måske endnu ikke er helt stærk nok... - men det  er nogle seje tøser, og de formåede, i begge kür runder, at udføre det meste af deres program, trods svære vilkår fra hestens side :-(

2. og 3.holdet fik ved dette stævne indviet deres helt nye dragter! 
De var bare så fine og en STOR TAK til Lone Poulsen, som har sponseret 50% af 3.holdets dragter!

Et godt arrangeret stævne, en rigtig god tur med nogle dejlige unger - og til Lene:
Tusind tak for din store hjælp og støtte, både med børn og heste!!!

Se billeder fra stævnet under menupunkt Billeder eller på  http://www.srvvoltige.dk/galleri

Lise-Lotte
Godt med lidt ferie....

Der er nu lagt billeder ind fra vores aktiviteter i første halvår, og som I kan se, har vi nu fået gang i vores 2 nye heste.
Rocher H (i det daglige kaldet Rasmus), samt Thor Møllegård, som Lene Andersen   har opstaldet på Thysbjerg Ridecenter. 
Begge heste er kommet godt igang i løbet af foråret, og har deltaget i deres første stævner.
Cannavaro er også kommet i gang igen, og vi håber at vi kan deltage med alle hestene i årets 2 sidste stævner!

RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE!

Lise-Lotte
1-dags voltigeringsstævne i Glostrup Rideklub

Søndag d. 3.juni drog vi afsted til stævne i Glostrup Rideklub.

Vi deltog med 3 hold, 4 individuelle, samt Thor, Fabiano, Cannavaro og Rocher.

4.holdet startede i klassen for F-Junior grupper, og bestod af Maja Pedersen, Line Bjerregaard, Magnus Ravn og Tanja Kristensen. Sammen med Thor og longefører Lene, udførte de et fint program og endte på en 2.plads.

3.holdet, som bestod af Benedicte Poulsen, Emma Ravn, Jeanette Hansen, Rikke Bülow og Alberthe Brighs Andersen, startede på Cannavaro i klassen for F-Ungdom grupper. Pigerne udførte ligeledes et super flot program, og vandt sin klasse!!!
Cannavaro var rigtig glad for at komme med "i byen", og han viste sig fra sin bedste side sammen med sin longefører Kristine ;-)

2.holdet, bestående af Josephine Rasmussen, Laura Pedersen, Cecilie Kolls Larsen, Michelle L. Jørgensen, Kamilla Rafn Jensen, Emilie Rasmussen og Anna Damm, deltog på Fabiano med Lise-Lotte som longefører.
Pga. vores heste-problemer i vinter og langt ind i foråret, var dette holdets første stævne i  år. Pigerne kom godt igennem de obligatoriske øvelser, men havde et par kiks i det frie program om eftermiddagen - men gennemførte, trods en mindre afbrydelse, og endte med et, trods alt, pænt resultat - og en rød roset ;-)

De individuelle, Ida Løvlund Vestergaard, Mia Olsen, Victoria Jørgensen og Frederikke Maarløv, stillede op på Rocher, som dermed var til sit andet volti-stævne. 
Rocher er naturligvis stadig lidt urutineret, men jeg synes at han viser rigtig gode takter
og gør hvad han kan! Pigerne viste deres programmer på bedste vis, og Ida blev placeret på en 3.plads i klassen for individuelle B*damer, Mia vandt klassen for individuelle C*damer, Victoria blev nr. 3 i træningsklassen og Frederikke blev nr. 4 i samme klasse.
Stort TILLYKKE til alle de fine placeringer!

En travl, men dejlig stævnedag, hvor vi for første gang i år havde alle vores heste med og en masse dejlige voltigører!  En stor tak til alle de forældre og hjælpere der var med til at få dagen til at køre på skinner og for jeres opbakning :-)

Se billeder fra stævnet: http://www.srvvoltige.dk/galleri

Lise-Lotte
1-dagsstævne i Stenlille Sportsrideklub

Søndag d. 20.maj afholdte Stenlille Sportsrideklub 1-dags voltigeringsstævne.

Vi deltog med et hold, MBRK 4, på Thor i klassen for F-Ungdom og med 3 individuelle på Rocher.
4.holdet bestod på dagen af Jeanette Hansen, Rikke Bülow, Maja Pedersen, Line Bjerregaard, Alberthe Brighs Andersen, Magnus Ravn, Marie Holberg samt Tanja Kristensen. Det gik rigtig fint med det store hold, og Thor viste sig fra sin bedste side - men det var jo også mor Lene der var longefører!
Holdet bragte en flot 2.plads med hjem.

Ida Løvlund Vestergaard, Mia Olsen og Victoria Jørgensen stillede alle op som individuelle på Rocher, vel vidende at det var hans debut som volti-hest!
Både pigerne og Rocher klarede det rigtig flot, og Ida blev placeret på en 2.plads, Mia på en 6.plads i klassen for Individuelle C* damer.
Victoria blev nr. 4 i træningsklasse for Individuelle.

Stort tillykke til alle:-)
Idrætshonorering 2012 fra Slagelse Kommune

Sammen med 250 sportsudøvere fra Slagelse Kommune, deltog vores 2. og 3. hold, torsdag d. 10.maj, i Slagelse Kommunes årlige honorering af de idrætsudøvere, der i 2011 har vundet et mesterskab/landsmesterskab.
3.holdet vandt som bekendt Landsmesterskabet ved  stævnet i Tørring Rideklub 2011, og sammen med klapsalver, modtog alle pigerne i den anledning en fin gave fra Slagelse Kommune.

2.holdet var indstillet til Årets Ungdomspris. Ungdomsprisen er en pris, som hvert skænkes til en enkeltperson eller et hold med idrætsudøvere under 18 år, der, til særlige stævner eller mesterskaber, har gjort sig bemærket i udøvelsen af sin idræt,
og som har givet foreningen og kommunen en særlig god PR.
Da vores 2.hold, som bekendt, vandt en sølvmedalje ved Nordisk Mesterskab, var de dermed kandidater til denne pris - og til stor overraskelse modtog pigerne prisen med stolthed.

Vi siger alle tak til Slagelse Kommune for anerkendelsen, gaver og pris, samt 
et KÆMPE TILLYKKE til både 2. og 3.holdet!
CVI Ermelo, Holland d. 27.-29.april 2012

Den kommende weekend deltager vores 1.hold i CVI-stævne i Ermelo, Holland. 
Holdet består af Emma Dyhr, Kristine Bjarndahl, Ida Vestergaard, Amanda Boesen,
Victoria Jørgensen og Frederikke Maarlev. Longefører er Lise-Lotte Bjarndahl og
holdet starter på Fabiano.
Vi starter i klassen CVI*** Senior teams, og hvis I har lyst, kan stævnet ses via livstream
http://www.cviermelo.nl/ .                 

Vores klasse starter på følgende tidspunkter:   
Fredag d.27.april kl 18.40: Obligatoriske øvelser
Lørdag d. 28.april kl. 12.30: Frit program
Søndag d. 29.april kl. 15.05: Frit program (hvis det går godt og vi kommer i finalen)

Vi glæder os alle til stævnet og håber at vi kan gøre Møllebakkens Rideklub stolte af os:-) 
 
Træningsweekend med Frank Spadinger

I weekenden d. 21.-22.april afholder vi træningsweekend med den østrigske
landstræner og FEI-dommer Frank Spadinger.

En weekend hvor der uden tvivl vil blive svedt og  trænet godt igennem - men
vi glæder os til at byde Frank velkommen her i Møllebakkens Rideklub Voltige.
Træningssamling 2012

Lørdag d.25.februar mødtes vi alle på Broskolen på Halsskov, til en weekend med både seriøs træhesttræning, zumba, akrobatik, svømning, hyggeligt samvær og rigtig meget god mad!                                                                                                                                                                                                 En stor tak til alle jer forældre der diskede op med både boller, kager, guf og sodavand, samt til Henrik, som lørdag aften var mesterkok: han frembragte lækker flæskesteg med masser af dejlige sprøde svære :-)

Der blev trænet godt igennem, og vi sluttede naturligvis søndag eftermiddag, med en  træhestkonkurrence. Det var nogle rigtig flotte pas de deux der blev udført, i fantasifulde kostumer og til god musik. Pernille Kudsk var dommer, og hun kårede følgende vindere: Klasse 1: Victoria og Emilie K, og Klasse 2: Alberthe og Kamilla. For bedste helhedsindtryk i hver klasse blev Emilie R og Kikki kåret i klasse 1, og Emma R. og Benedicte i klasse 2. Stort tillykke til jer piger!

Det var på alle måder en rigtig dejlig weekend, og tilslut en stor tak til Lene og Sally for planlægningen af det hele, samt til Jette, som var vores madmor begge dage!

Se faneblad "billeder"

 

 
Farvel til Yasmin

 

Det nye år fik desværre en dårlig start; vi måtte træffe den svære beslutning, at
sige farvel til vores elskede gamle Yasmin!

 

Blandt mange fine, flotte og dygtige volti-heste var Yasmin en lille perle.

I ridehuset elskede hun når der var masser af mennesker og aktivitet omkring
hende, og hvis det ikke var fordi at Kristine og jeg havde haft lige netop Yasmin,
var vi aldrig kommet i gang med voltigeringssporten!
I de 8 år vi har haft Yasmin, har hun oplevet mere end de fleste heste oplever på
et helt liv.
Hun har altid været glad for at komme ud af stalden ”til fest”, ud at køre
og vise sig frem – hun var altid klar!
 

Udover at have været en fantastisk familiehest til almindelig ridning, skovture og,
i hendes yngre dage, springning, har Yasmin deltaget i ca. 25 volti-stævner, hvor
hun altid, pointmæssigt, lå blandt de bedste heste i begyndergrupperne.

Kristine har startet hende i dressurstævner mange gange, og 2 af gangene blev de
klubmestre i MBRK. Hun været med til et utal af opvisninger, dyrskuer, juleoptog,
med i DR-tv ”Sommer-Summarum” hvor vi i 2010 gav opvisning på Tiøren på
Amager, været fanebærer-hest ved flere lejligheder mm.

 

 

 

Yasmin blev 20 år, men hun havde desværre slidgigt i sit højre forknæ.
Efter både træningspauser samt gentagne medicinske behandlinger, der
tilsyneladende ikke kunne hjælpe hende, valgte vi d. 17. januar at sige farvel til
vores lille stjerne!
Men vi er helt sikre på, at hvis der er en hestehimmel, fyldt med grønne enge, så
kan man finde en smertefri og glad Yasmin der hvor græsset er højest!

 

Til minde om Yasmin
Lise-Lotte
Admin login